VRTIĆKA događanja za djecu i roditelje u PROSINCU

 
 
PLANIRANE AKTIVNOSTI ZA DJECU
 
 
5.12. HAK  - radionica na temu „ Sigurnost djece u prometu VIDI I KLIKNI „ za djecu predškolskih skupina  u centralnom objektu, mjesto održavanja  je dvorana, a  radionica je besplatna.
 
 
20.12. HAK – radionica na temu  „ Sigurnost djece u prometu VIDI I KLIKNI“   za djecu predškolskih skupina područnog objekta , mjesto održavanja  je prostor  Osnovne  škole  Žitnjak, a  radionica je besplatna.
 
 
6.12. do 16.12. SRC Šalata nudi  program Klizanja za predškolske skupine djece ( termini planirane  realizacije programa ovise o vremenskim temperaturama zbog održavanja  leda). Cijena programa je 361,66 kn. Zainteresirani roditelji za sudjelovanje djece u programu KLIZANJA mogu se upisati na Liste kod matičnih odgajatelja.
 
 
16.12.2022.  ugostit ćemo Produkciju Z  s kazališnom predstavom  „Kako je Srećko spasio Božić „
 cijena predstave je  40 kn. U prijepodnevnim satima predstava će se realizirati u centralnom objektu s početkom u  9.15 i  10.00 sati , a u 14.00  sati će se  realizirati predstava  u  područnom objektu.
 
 
Početak  CAP  radionica s djecom školskim obveznicima u centralnom i područnom objektu . Radionice su sastavni dio CAP programa vrtića usmjerenog na prevenciju nasilja.  Radionice  će voditi  psiholog i pedagog
 
 
PLANIRANE AKTIVNOSTI ZA RODITELJE
 
 
19.12. 2022. Realizirati će se predavanje  za sve zainteresirane roditelje jasličkih skupina djece  na temu „ Utjecaj medija na komunikaciju i govorno jezični razvoj djece“ , predavanje će realizirati psiholog i logoped.
 
 
Četvrtkom  u vremenu od 16.30 do 18.30 realizirati će se  „Radionice podrške roditeljstvu Rastimo zajedno“ za sve zainteresirane roditelje centralnog i područnog objekta , a   u dvorani centralnog objekta.
Početak radionica 24.10.2022. ( planirana je realizacija 10 radionica).
 
 

Ispiši stranicu